De praktijk

Een tandartsbezoek is voor velen meestal wat spannend. Daarom straalt onze praktijk rust en gemoedelijkheid uit. Licht en ruimtelijkheid zijn van belang om patiënten op hun gemak te stellen. Een groene omgeving is hierbij extra ondersteunend. Onze praktijk ligt midden in de dorpskern en is gemakkelijk te bereiken, ideaal voor kinderen en ouderen. Er zijn parkeerplaatsen voor de deur aanwezig.

Samenwerking

Sinds 1 januari 2019 zijn we gaan samenwerken met Tandartspraktijk Vierlingsbeek van drs. E.H. Tan. Hij gaat de komende jaren zijn werkzaamheden afbouwen. U heeft dus de mogelijkheid om te kiezen in welke praktijk u behandeld wilt worden.
Wilt u zich inschrijven bij onze praktijk of telefonisch een afspraak maken? Dat kan! Bel met 0478 – 45 05 05 of stuur een mail naar: praktijk@detandartsinoverloon.nl

T.M. Admiraal, tandarts
BIG nr: 19914376202.

Ik ben Matthijs Admiraal, in 2011 afgestudeerd als tandarts in Nijmegen. Graag ben ik u van dienst met de zorg voor uw gebit. Omdat mijn vak niet stil staat houd ik mijn kennis en kunde graag op peil met bij- en nascholing. Samen brengen we eventuele problemen en wensen in kaart en maken we een planning. Goede zorg, heldere communicatie en een ontspannen sfeer staan centraal. Ziet u op tegen de behandeling? Ook angstige patiënten krijgen alle nodige begeleiding. Tot ziens in de praktijk!

N. van Deursen, preventieassistente, angstcoach & praktijkhouder

Nancy is communicatief zeer helder en weet elke patiënt te bereiken en op een prettige manier te behandelen. Ze heeft in 26 jaar tijd alle ins en outs van een tandartspraktijk leren kennen. Als coach heeft ze al menig (bange) patiënt gerust weten te stellen. Als preventieassistente is ze heel gedreven om patiënten te helpen een super gezonde mond te krijgen en te behouden.

 

(balie)assistenten
.

Onze assistenten zijn nauw betrokken bij onze mooie praktijk. Ze zijn integer, helder en duidelijk qua communicatie naar de patiënt. Ze hebben voor dit dienstverlenende en uitdagende vak gekozen vanwege de omgang met patiënten tijdens en/of na de behandeling. Ze bewaken de strenge eisen en richtlijnen met betrekking tot de hygiëne- en praktijkvoering. Dagelijks staan ze voor u klaar om afspraken in te plannen en uw vragen te beantwoorden.

 

I. Zeinali, mede-praktijkhouder
.

Iraj Zeinali is mede-praktijkhouder. Hij is algemeen tandarts en doet behandelingen in zijn eigen praktijk in Someren.